Down Home Kivi: Trible Trouble Night

Down Home Kivi: Trible Trouble Night

Trible Trouble Night!

Eeva Äärelä Band, Jukka “Wang Dang Juke” Mäkinen sekä Jykä´s Blues Project

(HUOM! Ennakkoon ilmoitettu Lauri Hirn joutui jäämään pois logistisista syistä.)

Down Home Kivi 19.12.19!

 

Eeva Äärelä Band

Eeva Äärelä Band on uusi tulokas bluesbändien rintamalla. Bändissä soittavat Eeva Äärelä (laulu, kitara), Harri Louhensuo (kitara), Iiro Kautto (basso) ja Leevi Leppänen (rummut). Bändi esittää omia bluesbiisejä ja covereita sähköisen bluesin aikakaudelta omin sovituksin ja soundein.

Yhtye aloitti toimintansa duona vuonna 2014 Äärelä-Louhensuo -kokoonpanolla. Siitä lähtien on soitettu duolla ja bändillä yhteensä reilu parisataa keikkaa kotimaan pubeissa ja bluesfestareilla ja suunta on määrätietoisesti eteenpäin omaa originaalia materiaalia korostaen.

Eat Lunch you brought
Happy woman blues
Facebook

 

Jukka ”Wang Dang Juke” Mäkinen

Suuri yleisö tuntee Wang Dang Dudesin keulahahmo Jukka Mäkisen maalaiskomedioiden Vain muutaman huijarin tähdenPirunpelto, Korpelan kujajuoksu jne. ohjaajana.  Suomen blues-piireissä hänet sen sijaan tunnetaan ensijaisesti Tampereen Down Home Kiven ansiokkaana klubi-isäntänä. Blues astui Jukan elämään jo 60-luvulla, vaikka rockin SM-77 tuli voitettua pop-jazz yhtye Sukellusveneessä.

Pakollisten britti-bluesien myötä herääminen Chicago-bluesiin tapahtui ensimmäisen Elmore James- levyn myötä. Sen jälkeen olikin pakko tehdä retki Lappeenrannan Rautakauppaan ostamaan kromattua putkea.  Slide-kitara onkin ollut olennainen osa Jukan monivuotista blues-vaellusta, joka on suuntautunut kohti juuria. Vaellus on jatkunut aina Järvenpään Puistobluesiin saakka.

Jukka “Wang Dang Juke” Mäkinen – laulu, kitara
Ain´t gonna worry

 

Jykä’s Blues Project

Jykä Blues Project on ns. kolmannen sukupolven bluesbändi, jonka ohjelmistoon kuuluu mm. bluesrock, jazzblues, Country-blues, Chicago-blues, Delta jne. ajalta 1920 – 2019. Settilistoissa on ”ikivihreitä-rokki-ralleja” mutta myös harvinaisempia kappaleita kuullaan ja oma tuotanto on tietenkin edellä mainittujen tyylien mukaista. Tämän ryhmän keikoilla on kuultu; sikarilaatikko-, resonaattori kitara, huuliharppuja, kontrabasso, perkussio-lusikoita, munniharppua, joten soittimien suhteen tämän lähemmäs bluesia ei paljonkaan pääse.

Jykä Lindblad – laulu, kitara ja huuliharput
Tuomas Piirainen – kitara
Sami Listenmaa – rummut
Jari Eerola – basso
Taru Lindblad – laulu

 

Down Home Kivi – Best Blues Club in town!
Be there or be square!
TERVETULOA!

 

LIPUT 15/10 € (BL-JÄSENET)

Vuoden 2020 jäsenkortin ostajalle vapaa pääsy!

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30, seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Voit varata lippuja yhdistyksen s-postin blueslovers.info@gmail.com kautta.  Varatut liput tulee lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien.

Jäseneksi voit liittyä myös osoitteessa www.blueslovers.org/liity.html. Sivulta löydät liittymislomakkeen ja -ohjeet sekä tietoa jäseneduista.

 

Lisätiedot:

www.blueslovers.org

to 19.12. klo 21.30

Katso kaikki tapahtumat