Down Home Kivi: Tad Robinson & Frostbites (US/FI)

Jukka Mäkinen & BluesLovers proudly (totally) presents:

Tad Robinson (USA) & Frostbites

Down Home Kivi to 7.11.19!

Tad Robinson on yksi aikamme suurista ja johtavista soul/blues-laulajista. Vuonna 1956 syntynyt ja New Yorkissa varttunut Robinson aloitti muusikon uransa huuliharpistina 1980-luvulla Chicagon vaativissa bluesympyröissä.

Robinson tutustui koulutoveriensa opastuksella niin 1960-luvun mustan musiikin soulvirtauksiin kuin latinorytmeihin. Tad yhdistelee Motownia, Chicago bluesia ja Memphis-soulia vahvalla ja aidolla tavalla. Sen sijaan, että esittäisi omia versioita tuon ajan klassikoista, Robinson pitäytyy laulamaan omia kappaleitaan, jotka on sovitettu soul- ja bluestraditioiden hengessä. Jos haluaa hakea vertailukohdetta, niin kyseessä on samantyyppinen artisti kuin edesmennyt Ruotsin blueskuningas Sven Zetterberg!

Tad Robinson omaa yhden rikkaimmista ja voimakkaimmista lauluäänistä, jota hän osaa myös käyttää vaivattomasti. Hienosti fraseeraava ja karismaattinen laulaja sekä mahtava esiintyjä. Onpa kyseessä tunteikas balladi, korkea falsetti, tai miehekäs soul-rutistus, niin Robinson pystyy välittämään ne todella vahvalla tunteella, joka ei taatusti jätä kuulijaa kylmäksi. Kun tähän lisätään vielä Robinsonin poikkeuksellinen kyky kovan luokan blueshuuliharpistina ja Suomen blues & roots-parhaimmistosta koostuva bändi, on käsillä varsin kovatasoinen paketti. Tadin soulahtavan bluesin tahdeissa on myös mukava tanssia!

HUOM. Varaathan lippusi ajoissa. Paikkoja on rajoitettu määrä ja edellisillä kerralla kaikki halukkaat eivät mahtuneet sisään!

 

Tad Robinson Band in Scandinavia, starting this week!

31.10. Nefertiti, Göteborg SE (with Alex Schultz)
2.11. Blues Heaven Festival, Fredrikshavn DK (with Alex Schultz)
3.11. Gospel Heaven Festival, Fredrikshavn DK (with Alex Schultz)
5.11. Malmitalo, Helsinki FI
6.11. Lietohalli, Lieto FI
7.11. Down Home Kivi, Tampere FI
8.11. Blues News Club, Suvilahti, Helsinki FI
9.11. Juttutupa, Helsinki FI
9.11. Barn Party After Party, Karkkila FI

Catch as many shows as you can!

Payback 

Rained all day  

What love did to me 

Who will next fool be

Homepage 

Facebook

 

Tad Robinson – laulu ja huuliharppu

Jonne Kulluvaara – kitarat

Jaska Prepula – basso

Juppo Paavola – rummut

Down Home Kivi – Best Blues Club in town! Be there or be square!

TERVETULOA!

LIPUT 20/17 € (BL-JÄSENET)

Showtime alkaa välittömästi seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen n. klo 21.30. Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Voit varata lippuja yhdistyksen s-postin blueslovers.info@gmail.com kautta.  Varatut liput tulee lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä.

Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Jäseneksi voit liittyä myös osoitteessa http://www.blueslovers.org/liity.html. Sivulta löydät liittymislomakkeen ja -ohjeet sekä tietoa jäseneduista.

Lisätiedot:

www.blueslovers.org

to 7.11. klo 21.30

Katso kaikki tapahtumat