Down Home Kivi: JEMMA GAALA: Faarao Pirttikangas & Nuubialaiset

Down Home Kivi: JEMMA GAALA: Faarao Pirttikangas & Nuubialaiset

BluesLoversien pikkujoulut

Jemma-gaalaperinteiset pikkujoulut

& Faarao Pirttikangas & Nubialaiset

 

BluesLovers ry:n vuoden 2019 päätapahtuma Down Home Kivessä torstaina 5.12.19!

 

Tilaisuudessa jaetaan tämänvuotinen, järjestyksessä 12. blues & roots-juurimusiikin Jemma-palkinto™. Aikaisempina vuosina palkinnon ovat pokanneet Wentus Blues Band (Robban Hagnäs)Esa KuloniemiPepe AhlqvistHessu Heinonen, Jo´ Buddy, Ville LeppänenMarjo Leinonen, Tomi Leino, Waldemar Wallenius, Ismo Haavisto ja Finnish Blues Society (FBS).. Ken saakaan tänä vuonna tämän kansallisen Suomen – lajissaan ensimmäisen – arvostetun blues & roots-juurimusiikin erikoispalkinnon?

FAARAO PIRTTIKANGAS & NUBIALAISET

Vertaukset Tom Waitsiin ja Tuomari Nurmioon ovat yhä ajankohtaisia ja oikeutettuja! Faarao ja nubialaiset tarjoavat outoja savolaisia sanoituksia suomeksi laulettuina, verevää yhdistelmää alkukantaista rytinää, harrasta veisaamista, kansanlauluja jullien hoilaamana ja perinteisiä blues- ja gospel-viisuja raa’alla ja punkilla otteella. Suomalaiskansallinen tangokin taipuu vahvasti tältä ryhmältä! Nyrjähtäneet sanoitukset ovat kaikki Pirttikankaan käsialaa. Pirttikangas nähdään usein esiintymässä blueshenkisesti romulaatikosta tehdyllä kitaralla, jonka eräs pieksämäkeläinen kuvataiteilija-muusikko on valmistanut ojasta löytämästään metallilaatikon romusta! Faarao Pirttikankaan keikat ovat varsinaisia elämyksiä. Ruosteista blues-punk-zydeco-kupletti-skronkkia tulee koko horisontin leveydeltä, kun bändi kutsuu huippukämäisillä hifi-lofi soundeilla tanssilattioita naarmuttamaan. Niin myös täällä Tampereella, Suomen Austinissa…

(Teksti: Markku Pyykkönen/Lahden Blues Mafia)

Pekka Pirttikangas – laulu ja kitarat

Konsta Eskelinen – viulu

Inari Ruonamaa – saksofonit

Lassi Piironen – vetopasuuna

Pentti Dassum – basso

Teemu Mäenpää – lyömäsoittimet

 

Syvä Savo                                                 

Maan purema 

Saarnaa erämaassa 

Facebook

Homepage 

 

Down Home Kivi – Best Blues Club in town!

Be there or be square!

 

TERVETULOA!

LIPUT 20/17 € (BL-JÄSENET)

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30, seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

HUOM! Voit varata lippuja yhdistyksen s-postin blueslovers.info@gmail.com kautta.  Varatut liput tulee lunastaa viimeistään klo 20:30 mennessä Kiven lipunmyynnistä.

Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien.

Jäseneksi voit liittyä myös osoitteessa http://www.blueslovers.org/liity.html. Sivulta löydät liittymislomakkeen ja -ohjeet sekä tietoa jäseneduista.

 

Lisätiedot:

www.blueslovers.org

to 5.12. klo 21.30

Katso kaikki tapahtumat