Down Home Kivi: Ilkka Rantamäki & the Bluesbrokers feat Jukka Gustavson

Down Home Kivi: Ilkka Rantamäki & the Bluesbrokers feat Jukka Gustavson

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:

Down Home Kiven kevätlukukauden komeat avajaiset to 16.1.2020!

 

ILKKA RANTAMÄKI $ THE BLUESBROKERS feat. JUKKA GUSTAVSON!

 

 Luvassa bluesilta a´la ”Touch of Peter Green”! Wigwam-legenda Down Home Kivessä!

 

Brittiblues on upeaa tavaraa! Monet alkujaan 1960-luvun loppupuolella bluesiin tutustuneet ja hurahtaneet ovat alun pitäen kuulleet John Mayall’s BluesbreakersiaPeter Green’s Fleetwood MaciaMick TayloriaJeff BeckiäEric Claptonia etc.

 

Hyvin autenttisella otteella soittava Ilkka Rantamäki & The Bluesbrokers sukeltaa sumuisen nostalgiseen 60-luvun Lontooseen, jolloin em. kitaristit olivat ”kukkulan kuninkaita”.  Yhtyeen liiderinä ja kitaristina toimiva Varsinais-Suomen läänintaiteilija Ilkka Rantamäki vaikutti aikoinaan kuuluisassa ja hyvin suositussa Bluesshakers-bändissä. Hän on kuunnellut ja soittanut bluesia nuoresta lähtien.

 

Suomalaisen rytmimusiikin veteraani Jukka Gustavson puolestaan tunnetaan legendaarisen Wigwam-yhtyeen huippuhyvänä laulajana, kosketinsoittajana, säveltäjänä ja sanoittajana. Hän on jättänyt suuren jäljen suomalaisen musiikin historiaan jo 70-luvulta lähtien. Wigwam-vuosien jälkeen Jukka on jatkanut vuosikymmenten varrella sujuvasti blues & rootsin, cooljazzin ja funkin suuntaan. Viime vuosina mies on soittanut mm. Hoedownissa ja SF-Bluesissa, vieraillut lukemattomilla levytyksillä sekä tehnyt merkittävää soolouraa peräti 11 oman albumin verran!

 

Stop Messin´ RoundOh, Pretty WomanMe And My WomanHave You HeardA Day In The Life sekä monet muut brittibluesklassikot luovat svengaavien klubien tunnelman Down Home Kiven lavalle, kun illan muusikot nostavat hattua esikuvilleen.

 

Me and my woman  

Have you heard    

Checking up on my baby   

Jukka Gustavson & Hoedown

 

Down Home Kivi – Best Blues Club in town!

Be there or be square!

 

TERVETULOA!

LIPUT 18/15 € (BL-JÄSENET)

 

Ovet 20.00. Showtime n. 21.30, seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!

 

HUOM! Voit varata lippuja yhdistyksen s-postin blueslovers.info@gmail.com kautta.  Varatut liput tulee lunastaa viimeistään klo 20:30 mennessä Kiven lipunmyynnistä.

Paikan päällä voit liittyä BluesLovers ry:n jäseneksi. Saat keikkalipun jäsenhintaan ja nautit jäseneduista saman tien. Jäseneksi voit liittyä myös osoitteessa http://www.blueslovers.org/liity.html. Sivulta löydät liittymislomakkeen ja -ohjeet sekä tietoa jäseneduista.

 

Lisätiedot:

www.blueslovers.org

to 16.1. klo 21.30

Katso kaikki tapahtumat